Zobrazujú sa výsledky 25–36 z 63

Zoradiť podľa:
  • Kokosovo-čokoládový rez 70g
    1.10 

    Čokoládový korpus plnený višňovou marmeládou s kúskami višní a kokosovo- mliečnou plnkou, pokrytý čokoládovou polevou.

  • Kokosovo-višňová torta 1,5kg
    25.20 

    Torta z čokoládovej trenej piškóty, pretretá pikantným višňovým gélom, s vrstvou mliečnej kokosovej plnky a vrstvou parížskej šľahačky. Dokončená je lesklou tekutou čokoládovou polevou.

  • Kokosovo-višňová torta 125g
    2.10 

    Tortový výrez z čokoládovej trenej piškóty, pretretý pikantným višňovým gélom, s vrstvou mliečnej kokosovej plnky a vrstvou parížskej šľahačky. Výrez je dokončený lesklou tekutou čokoládovou polevou.

  • Košíček s orechovou plnkou 70g
    0.95 

    Košíček z krehkého lineckého cesta naplnený orechovou punčovinou, potiahnutý čokoládovou polevou a dozdobený vlašskými orechami.

  • Laskonka 40g
    0.95 

    Tradičný zákusok z bielkového korpusu s orechami, plnený mliečnym orechovo-maslovým krémom.

  • Linecké koliesko 40g
    0.65 

    Krehké koliesko zo známeho lineckého cesta plnené ovocnou marmeládou a posypané práškovým cukrom.

  • Lístková trubička 40g
    0.70 

    Obľúbená krehká trubička z domáceho lístkového cesta, plnená sladkým bielkovým snehom a posypaná práškovým cukrom.

  • Malinová torta s mascarpone 1,2kg
    25.20 

    Tortový výrez z jemnej trenej červenej piškóty s vrstvou plnky s mascarpone s malinami a vanilkovou šľahačkou. Výrez je dokončený jemnou vrstvou malinovej polevy.

  • Malinová torta s mascarpone 100g
    2.10 

    Tortový výrez z jemnej trenej červenej piškóty s vrstvou plnky s mascarpone s malinami a vanilkovou šľahačkou. Výrez je dokončený jemnou vrstvou malinovej polevy.

  • Malinový KUUTS 70g
    2.10 

    Semifreddo okrúhleho tvaru  s malinovou plnkou a malinami, potiahnuté malinovou polevou.

  • Medový krémeš 110g
    1.30 

    Medová klasika plnená žĺtkovo-pudingovým vanilkovým krémom a vanilkovou šľahačkou.

  • Medulienka 1,56kg
    25.20 

    Variácia slávneho medového zákusku v tvare tortového výrezu z medového cesta, s medovou a likérovou plnkou, dokončená posypom zo strúhanky z medového cesta.