Zobrazujú sa výsledky 1–12 z 40

Zoradiť podľa:
  • Bezlepková gaštánová torta 120g
    2.40 

    Tortový výrez z jemného bezlepkového kakaového korpusu, potretý gaštánovým pyré a vanilkovou šľahačkou, dokončený čokoládovou polevou a sladkou čokoládovou guličkou.

  • Bezlepková Kuba torta s banánom 100 g
    2.40 

    Potešenie pre „bezlepkáčov“. Čokoládový bezlepkový korpus, potretý parížskou šľahačkou a banánmi, dozdobený čokoládovou polevou a karamelovými burizónmi.

    Torta pozostávajúca z 12 ks okrúhleho tvaru – 1,2 kg /26,4 eur

  • Bezlepková mrkvová torta s mandľami 140g
    2.40 

    Pochúťka pre „bezlepkáčov“. Krehké mrkvovo-mandľové cesto poliaté cukrovou polevou, dozdobené pusinkou z mascarponne a vysušenou skaramelizovanou kôrou z citrónov a pomarančov.

    Torta okruhlého tvaru pozostávajúca z 12 ks – 1,2kg /22,80 eur.

  • Broskyňový rez 90g
    1.40 

    Zákusok z jemného piškótového plátu s broskyňovým želé a vanilkovou šľahačkou. Vrch je potiahnutý jemnou vrstvou ovocnej želatiny so šľahačkovou ozdobou.

  • Čokoládová torta 100g
    2.10 

    Tortový výrez z jemnej čokoládovej piškóty, pretretý pikantnou ovocnou marmeládou a čokoládovým krémom. Vrch výrezu je potiahnutý tmavou čokoládovou polevou.

  • Čokoládovo-vanilkový cheesecake 170g
    2.90 

    Tortový výrez z domácich kakaových keksov, potretý bohatou vrstvou mascarpone a ľahkou čokoládovou penou, dozdobený čokoládovými hoblinami.

  • Čokoládový KUUTS 70g
    2.10 

    Semifreddo okrúhleho tvaru s čokoládovej piškóty s vrstvou parížskej šľahačky v strede s čokoládou, potiahnuté lesklou čokoládovou polevou.

  • Florida 100g
    2.10 

    Tortový výrez zo svetlej piškóty, potretý ľahkým pudingovým krémom s broskyňami. Vrch výrezu je dozdobený vanilkovou šľahačkou, broskyňami a jemnou vrstvou čokoládovej ryže.

  • Francúzska kocka 100g
    1.30 

    Známy pudingový zákusok z lístkového cesta plnený vanilkovou plnkou a šľahačkou. Vrchné lístkové cesto je preliate čokoládovou polevou.

  • Harlekýn 90g
    1.70 

    Lahodný zákusok  z tmavej piškóty naplnený parížskou a bielou šľahačkou.

  • Jablkovo-maková pochúťka 90g
    1.30 

    Svieži koláč z treného piškótového cesta s celým makom, s vrstvou jabĺk v želé pokrytou vanilkovou šľahačkou. Vrch je dochutený jemnou vrstvou škorice.

  • Jadran 70g
    1.70 

    Tortový výrez z tmavej piškóty potretý orechovým krémom a vanilkovou šľahačkou, dozdobený jemnou vrstvou vlašských orechov.