Torta z čokoládovej trenej piškóty, pretretá pikantným višňovým gélom, s vrstvou mliečnej kokosovej plnky a vrstvou parížskej šľahačky. Dokončená je lesklou tekutou čokoládovou polevou.
Torta z jemnej trenej piškóty s karamelovou príchuťou, s pásmi karamelovej pasty, zaliatá panacottou a dokončená tenkou vrstvou lesklej karamelovej polevy.
Variácia slávneho medového zákusku v tvare tortového výrezu z medového cesta, s medovou a likérovou plnkou, dokončená posypom zo strúhanky z medového cesta.
Torta z jemnej trenej červenej piškóty s vrstvou mascarpone s malinami a vanilkovou šľahačkou. Vrch torty je dokončený jemnou vrstvou malinovej polevy a pusinkami z mascarpone.
Jemný bezlepkový kakaový korpus potretý vrstvou gaštanového pyré a vanilkovou šľahačkou. Výrez je dokončený čokoládovou polevou a sladkou čokoládovou guličkou.
Torta inšpirovaná tradičným zákusok zo svetlých korpusov, ktoré sú natreté ovocnou marmeládou a preliaté punčovým sirupom. Vrch torty je potiahnutý ružovým fondánom a dozdobený čerstvým ovocím.
Torta z krehkej bielej piškóty, plnená malinovou a vanilkoou šľahačkou s mascarpone. Vrch torty je poliatý bielou čokoládou a dozdobený čerstvým ovocím.